Over mij

Nog even wat meer over mijzelf. Ik ben Linda Rodenburg, 38 jaar en moeder van twee kinderen. Na een carrière als consultant en projectmanager in het bedrijfsleven besloot ik in 2011 het roer om te gooien en Voeding en Diëtetiek te gaan studeren. In 2015 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Haagse Hogeschool. Ik heb mijn scriptie geschreven over de preventie van zwangerschapsdiabetes.

De doelgroep zwangeren spreekt mij enorm aan. Mijn eigen ervaring is dat voeding tijdens de zwangerschap niet heel veel aandacht krijgt. Je hoort vooral wat je niet moet eten. Veel belangrijker is echter wat je wél moet eten. Voor je eigen gezondheid, om fit en gezond zwanger te zijn, maar ook voor de gezondheid van je kindje. Zeker nu steeds meer onderzoeken aantonen dat er een verband is tussen de gezondheid van het kind op latere leeftijd en die van de moeder vóór en tijdens de zwangerschap.  

Ik ben oprecht, enthousiast en betrokken en wil vrouwen graag begeleiden en coachen naar een gezond en lekker voedingspatroon. Wel naar een voedingspatroon dat bij ze past. Rekening houdend met hun persoonlijke situatie, voorkeuren, behoeften, wensen en doelen.